Waterbehandeling Aa en Hunze

Bent u op zoek naar een optimaal en veilig systeem van waterbehandeling in Aa en Hunze? Aguabel is een toonaangevende Belgische fabrikant van professionele systemen voor waterbehandeling. Het innovatieve systeem van Aguabel is Aguapure, een proces dat gebaseerd is op een speciale cel-membraan technologie en dat garant staat voor een bijzonder veilige, perfecte en efficiënte behandeling van het water. Het resultaat is zeer hygiënisch, kleurloos en zuiver water dat ingezet kan worden in tal van sectoren. Bij Aguabel staan we overigens niet alleen garant voor de behandeling en ontsmetting van proceswater voor industriële toepassingen bij bedrijven in Aa en Hunze, maar ook voor de behandeling van het water in uw privé zwembad, swimspa en hottub.

Vee bedrijven

Hydrocultuur

Proces water

Aguapure

INDUSTRY

Industriële waterbehandeling Aa en Hunze

Bij Aguabel installeren we industriële waterbehandelingssystemen over gans België, ook in Aa en Hunze. Industriële waterbehandeling is een essentieel proces in verschillende sectoren. Onzuiver water kan immers een grote negatieve impact hebben op de kwaliteit van het product maar ook op de gezondheid van de eindgebruiker en op de duurzaamheid van fabrieksinstallaties. Onbehandeld water zit vol met schadelijke micro-organismen zoals bacteriën, schimmels, virussen, parasieten en gist en deze maken het water gevaarlijk. Daarnaast zal onbehandeld water ook de optimale werking van technische installaties beïnvloeden. Grond- en putwater bevat immers veel teveel mineralen die voor corrosie en kalkaanslag aan leidingen en infrastructuren zorgen. Het gevolg hiervan is een verminderde werking van de installatie en daardoor uiteindelijk ook een hogere energiefactuur. U heeft er dus alle belang bij om in uw bedrijf in Aa en Hunze voor een optimale waterbehandeling te kiezen.

Voor welk waterbehandelingsysteem kies je dan best? Bij Aguabel ontwikkelden we een revolutionair systeem dat werkt met een ingenieuze cel-membraan technologie: Aguabel Industry Aguapure. Dit geavanceerde systeem zorgt ervoor dat grond- of putwater in uw bedrijf in Aa en Hunze efficiënt gezuiverd wordt. Bij het elektrolyseproces van het Aguapure systeem wordt bovendien alleen zuiver en geraffineerd zout gebruikt. De Aguapure installatie maakt enkel gebruik van desinfecterend gas wanneer dat effectief nodig zou zijn. Door deze inperking en zelfcontrole zal er ook geen gas overschot vrijkomen, en dit maakt Aguapure een bijzonder veilige installatie. Het Aguapure systeem wordt vandaag al in tal van sectoren ingezet: de voedingsindustrie, de farma- en cosmetische industrie, de autosector, de petrochemie en vele andere sectoren waarin water gebruikt en verwerkt wordt.

 

Het voornaamste doel van industriële waterbehandeling is dus niet alleen om veilige en kwalitatieve producten te kunnen produceren, maar ook om de duurzaamheid en werking van de technische installaties te kunnen bewaren. Wil u graag weten hoe we de waterbehandeling in uw bedrijf in Aa en Hunze kunnen optimaliseren? Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie over ons Aguabel Industry Aguapure systeem.

Aguapure
INDUSTRY

Contact

Aguabel bvba

Bedrijf

Administratie

Waterbehandeling zwembadwater Aa en Hunze

Overweegt u om bij uw woning in Aa en Hunze een zwembad te laten plaatsen en bent u op zoek naar de beste manier om uw zwembadwater te behandelen? Of bent u op zoek naar het beste waterbehandelingssysteem om het water in uw swimspa zuiver en hygiënisch te houden? Bij Aguabel zijn we naast industriële waterbehandeling ook gespecialiseerd in de behandeling van zwembadwater, en dit zowel voor privé zwembaden als voor openbare zwembaden in Aa en Hunze.

Zwembadwater dat niet ontsmet is wordt vrijgesteld aan tal van schadelijke en onzichtbare bacteriën en parasieten. Algen en bacteriën krijgen zonder waterbehandeling volop de kans om zich te ontwikkelen en het spreekt voor zich dat deze micro-organismen het zwemmen bijzonder onveilig maken. Alleen met een heel efficiënt en veilig ontsmetting systeem kan u de schadelijke boosdoeners uit het zwemwater houden.

Net zoals bij de industriële toepassingen gebruiken we bij de waterbehandeling van zwembadwater het Aguapure waterbehandelingssysteem. Dit veilige en innovatieve systeem zorgt voor een uiterst efficiënte behandeling van het zwembadwater. Het resultaat is zacht, gezond, geurloos, smaakloos en kristalhelder water dat zelfs drinkbaar is. Omdat het systeem met zuiver en geraffineerd zout werkt heeft het water geen chloorgeur en leidt het niet tot huid- en oog irritaties. Een bijkomende plus is dat het Aguapure waterzuiveringssysteem weinig onderhoud vraagt omdat het automatisch functioneert. Overweeg wanneer u op zoek bent naar een gedegen waterbehandelingssysteem het Aguapure systeem, wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

  1. Water reservoir
  2. Automatische spoelklep
  3. Filterpomp met voorfilter
  4. Zandfilter
  5. Foto-metrisch meetsysteem
  6. Controle/sturing box
  7. Venturi
  8. Aguapure 200 Industry
  9. Aansluiting venturi
  10. Afvoer